Noraliza Alwi's

Copywriting

INSTANT SALES

Buat PERTAMA KALINYA...

Saya Dedahkan "TOP SECRET" Copywriting Yang Saya Guna Untuk Hasilkan JUALAN RM1.2 Juta

Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Membuat Ayat Jualan Berstrategi Dengan Formula 5 Langkah MUDAH & PANTAS Yang Membuatkan Pelanggan Membeli Produk Anda Tanpa Banyak Soal

Testimoni-01
Testimoni-02
nora
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bismillah...saya mulakan dengan introduce diri saya dulu, boleh?

Nama saya Noraliza Alwi, merupakan seorang Full Time Online Bisnes Marketer dan juga Coach bisnes online kepada lebih 300 usahawan online.

Kelebihan utama saya adalah menulis ayat jualan santai tapi convert sales.

Saya juga memberi coaching teknik copywriting kepada ramai usahawan online dan telah berjaya membantu mereka dapat ramai prospek dan close sales

Oh ye, saya juga merupakan stokis salah sebuah produk perfume yang terkemuka di Malaysia - DeXandra.

Semestinya bila jual perfume secara online bukannya senang sebab orang nak beli tak dapat bau perfume kita. Jadi cara untuk buat customer tertarik untuk beli adalah melalui TEKNIK COPYWRITING YANG MEMUKAU

Ini adalah contoh results, dari teknik copywriting yang saya buat

Testimoni-cust-01

Yang Ni Pulak Saya Buat Copywriting Facebook Engagement Untuk Tarik Agen

Testimoni-Agen-01
Testimoni-Agen-02
Then bila dah ada ramai agen of course la selaku leader saya kena pastikan agen-agen dropship saya boleh buat sales. Jadi saya provide kelas copywriting khas untuk mereka secara online & melalui kelas

Ini beberapa gambar saya sharing-sharing ilmu Copywriting kepada Agen-Agen untuk mereka boleh buat sales.

ajar kelas

Hasilnya....

Testimoni-DExandra
Testimoni-DExandra-02
Testimoni-DExandra-03
Testimoni-DExandra-04
Memang rasa BEST! Perasaan yang sukar digambarkan bila dapat lihat orang lain happy dapat close sales hasil perkongsian kita

Perkongsian ilmu Copywriting tidak terhenti di untuk agen-agen DeXandra sahaja. Saya juga turut share ilmu kepada usahawan produk lain. Produk kesihatan? Kecantikan? Jual Baju? Boleh gunakan teknik copywriting ni.

Oleh kerana permintaan untuk ajar copywriting ni agak banyak & saya tak dapat penuhi segala permintaan untuk buat kelas di luar Lembah Klang, saya ambil keputusan untuk 'compile'kan segala Teknik & Strategi Copywriting saya dalam 1 Pakej Ebook Khas..

Maka terhasillah....

COPYWRITING INSTANT SALES

ecover allin 003

Teknik Copywriting Berstrategi Untuk Hasilkan Instant Sales

Dimana dalam pakej Ebook ini saya akan kongsikan Strategi Copywriting Instant Sales & dipecahkan melalui Modul-Modul berikut untuk anda mudah baca & hadam...

MODUL 1 : FORMULA 5 LANGKAH RAHSIA COPYWRITING INSTANT SALES

modul-01
  • Ramai peniaga online menulis tanpa arah, tidak tahu apa yang mereka tulis, dan tidak faham apa yang perlu ditulis. Saya dedahkan apakah FORMULA 5 langkah step by step Cara menulis copywriting yang proven dapat instant sales.
  • Saya terangkan apakah fungsi setiap langkah dan bagaimana jualan boleh berlaku dengan FORMULA 5 Langkah ini. Dan mengapa jika anda tinggalkan salah satu langkah dalam formula ini akan terus menyebabkan copywriting anda lemau.
  • Apakah 3 'killer factor' dalam formula 5 langkah ini yang buat prospek terus terpaut dan membeli dari anda berulang-ulang kali. Jika anda tiada 3 killer faktor ini, jualan memang susah berlaku
  • Template khusus disediakan untuk menulis secara efektif setiap langkah dalam formula 5 langkah ini, jadi anda tidak lagi berasa blurr apa nak tulis
  • Lebih 20++ Contoh Headline dan Idea Copywriting di kongsikan dari Modul pertama ini

MODUL 2 : 9 LEVEL MATLAMAT & STRATEGI COPYWRITING POWER

modul-02
  • 9 PERINGKAT atau stage gate yang anda perlu capai semasa menulis copywriting. Dengan mencapai kesemua 9 peringkat ini barulah jualan anda CONFIRM DALAM GENGGAMAN
  • Fahami asas penulisan iaitu 80% emosi dan 20% teknikal, dan mengapa anda mesti fokus pada 80% emosi dalam penulisan anda
  • Bagaimanakah menghasilkan penulisan yang beremosi saya kupaskan dalam 3 strategi killer menulis iaitu strategi 4MAT, P.A.S dan AIDCA
  • Setiap satu strategi ini contoh dan template tersendiri yang anda boleh terus apply untuk penulisan anda.
  • Lebih 10 Headlines dan Idea Copywriting Luar Biasa disediakan untuk anda dari Modul ke 2 ini

MODUL 3 : FORMULA COPYWRITING MAGNET JUALAN DI FB PERSONAL

modul-03
  • Dalam modul ni saya terangkan apa bezanya anda meniaga di fb ads dan fb personal, iaitu dari segi objektif menulis. Anda perlu faham betul-betul step ni untuk dapat manfaat terbaik dari free cost marketing ini. Jangan terkejut dengan menguasai copywriting khas FB personal anda mampu meraih keuntungan 300% tanpa kos iklan
  • Modul ini menerangkan bagaimana tanpa fb ads pun anda boleh jana jualan merimbun di Fb wall personal anda. Saya tunjukkan bagaiman cara tulis, apa nak tulis, apa elemen penting yang perlu ada dalam copywriting untuk fb personal ni.
  • Saya terangkan asas bagaimana anda apply teknik “Selling Without Selling” di FB personal yang cukup powerful dan membuat jualan berlipat kali ganda dan berterusan dari prospek anda
  • Saya terangkan apa strategi menulis yang sebenar yang anda boleh pilih mengikut kesesuaian produk anda. Terdapat 3 strategi PALING berkesan kuasai penulisan di FB personal.
  • Sebanyak 17 Contoh Real Life Copywriting Khas Fb Personal disediakan untuk anda dari Modul ketiga ini

MODUL 4 : COPYWRITING MAGNET JUALAN DI FAN PAGE FBADS

modul-04
  • Jika anda boleh menjana income hingga RM5 angka di FB Personal yang saya terangkan dalam Modul 3, di Modul ini saya terangkan bagaimana anda boleh jana jualan hingga RM6-7 angka dengan menggunakan leverage trafik tanpa had dan juga paling laju di platform FB Ads. Saya terangkan mengapa jika anda ingin berkembang lebih jauh dalam bisnes, anda perlu leverage pada FB Ads
  • Modul 4 ini saya perincikan bagaimana menulis copywriting step by step yang bole jana Instant Sales dari Fb Ads.
  • Saya tunjukkan pada anda jenis-jenis FB ads dan jenis ads yang manakah paling popular untuk dapat instant sales
  • Setelah anda memilih jenis ads yang sesuai saya dedahkan pula 2 strategi killer yang diintegrasikan dengan Formula 5 Langkah yang telah diperincikan dalam Modul 1, bagaimana menghasilkan copywriting yang benar-benar memukau audiens anda untuk klik
  • Saya sediakan 8 template dan real life copywriting pelbagai niche produk yang anda boleh jadikan asas untuk anda mula buat ayat jualan anda

MODUL 5 : COPYWRITING SEDUT PROSPEK DI WEBSITE/BLOG

modul-05
  • Dalam modul 5 ini saya terangkan satu lagi platform paling mudah untuk jana sales secara pasif, iaitu web / blog. Saya tunjukkan bagaimana membuat copywriting dengan formula yang sama namun custom made untuk blog / website dapat menghasilkan jualan instant dan konsisten tanpa perlu mengeluarkan modal marketing yang besar
  • Saya terangkan apakah teknik dan mekanisma yang boleh menjadikan web atau blog sebagai mesin sedut prospek yang 80-90% akan instant close sales, iaitu prospek telahpun close sale, dan mereka menghubungi anda hanya untuk minta nombor akaun
  • Saya dedahkan juga ‘Teknik Tanam Benih’ dengan kuasa ‘Lembaga Belakang Tabir’ yang menjadi rahsia disebalik kehebatan instant sales penggunaan web dan blog ini.
  • Keberkesanan teknik tanam benih melalui lembaga belakang tabir ini dijayakan oleh satu prinsip asas yang anda boleh lakukan dengan mudah, iaitu Attraction Marketing. Bagaimana anda nak aplikasikan Attraction Marketing, saya tunjukkan anda step by step cara nak buat ayat berbentuk Attraction Marketing ini.
  • Saya bawa anda real case study dan bedah siasat copywriting saya sendiri di web saya sendiri yang telah berjaya menghasilkan 5 figure instant sales sebulan, tanpa saya perlu bersusah payah close sales dan follow up prospek.

MODUL 6 : PANTANG LARANG COPYWRITING

modul-06
  • Modul 6 ini saya tulis khas bagi menjawab segala persoalan anda mengapa anda sudah buat copywriting tetapi masih tiada jualan seperti yang dijangkakan
  • Walaupun penting untuk anda tahu garis panduan, format dan strategi menulis, namun mengetahui apa yang TIDAK PATUT ditulis juga penting bagi mengelakkan anda buat kesilapan yang sama untuk pastikan copywriting anda membuahkan sales yang merimbun!
  • Saya dedahkan 6 Pantang BESAR yang kebanyakan seller tidak sedar mereka telah lakukan dan akibatnya mereka MEMBUNUH bisnes mereka sendiri
  • Saya sertakan dengan real life example contoh copywriting yang MEMBUNUH DIRI yang akan membuatkan prospek lari malah MENYAMPAH membaca ayat jualan anda
  • Saya buka rahsia besar PERKATAAN HARAM yang seller selalu guna kononnya nakkan kelainan, namun mereka tidak sedar bahawa ayat mereka itu seperti sedang menyimbah minyak panas terus ke wajah audiens. Menyebabkan audiens lari dan mungkin block anda terus
  • Saya juga tunjukkan bagaimana dengan tweak sikit sahaja ayat anda, mampu mengubah jualan anda sebanyak 360 darjah!

BUKAN ITU SAHAJA

Saya Nak Tambah Lagi 1 BONUS Tambahan agar anda Boleh dapat belajar lebih 'deep' tentang copywriting

BONUS 1 : RAHSIA ADVANCE SKILL BINA TEAM

BONUS-01
  • Ini adalah bonus khas copywriting bagi membina team bermula dengan planning untuk merekrut team, Copywriting Power ayat untuk merekrut team, dan yang paling penting mengekalkan TEAM.
  • Saya tunjukkan pada anda bagaimana, dari pengalaman saya sendiri, teknik dan formula yang saya guna hingga boleh merekrut ratusan agen dalam masa 2-3 bulan sahaja dan maintan mereka hingga 2-3 tahun Bersama dalam team.
  • Saya tunjukkan juga step by step bagaimana strategi bagi anda buat copywriting merekrut agen yang berkualiti, dan mengapa anda perlu elakkan dari merekrut agen dari customer sedia ada anda
  • Antara step paling penting adalah membina targeted prospek bagi mendapatkan prospek dropship yang berkualiti dan tahan lama Bersama kita. Bagaimana Teknik Bina Kolam merupakan teknik paling efektif bagi ‘meracun’ prospek suam anda menjadi prospek Super HOT yang tak sabar-sabar nak menyertai anda
  • Saya juga dedahkan bagaimana anda juga boleh buat Copywriting Magnet Marketing rekrut agen / dropship dengan cara buat copywriting sehingga membuatkan mereka tertarik pada offer anda. Teknik ini adalah teknik favorite otai-otai bisnes kerana 90% mereka yang dapat anda tarik menerusi teknik ini akan pre-close sebelum anda close sale mereka!
  • Part yang paling best, saya sertakan template dan real case study sebenar copywriting yang telah pun berjaya buatkan seorang newbie menjana sehingga RM26,000 sebulan dengan teknik-teknik ekspres rekrut ini.

Wooww.. wooww.. wooww.. saya berminat nak dapatkan ebook ni. Berapakah harga ebook ni

Rileks.. rileks….

Saya akan bagitau berapa harganya..

Kalau ikutkan nilai ebook ini berdasarkan pengalaman susah senang saya dalam berkali-kali cuba buat copywriting untuk dapatkan sales, saya pasti pengalaman ini amat berharga. Saya berikan ia dalam 1 ebook yang lengkap untuk memudahkan anda.
Sepatutnya saya senang-senang boleh letakkan harga ebook ini…

RM200

Tapi anda tak perlu bayar RM200 walaupun saya sepatutnya letakkan harga ini. Saya kalau boleh taknak 'devalue' ilmu kerana saya pasti dengan harga RM200 ini anda boleh buat sales lebih berkali ganda

Tapi oleh kerana ini kali pertama saya hasilkan ebook sendiri & saya memang berniat untuk bantu anda.

Saya pun pernah berada di tempat anda. Ya, saya amat memahami anda yang pernah alami sales susah masuk, copywriting tak menjadi, audiens tak berminat..

Jadi saya akan turunkan kepada…..

RM200

RM150

Tapi....

Saya juga tak mahu jadikan harga sebagai batu penghalang untuk anda dapatkan ilmu Copywriting ini yang mungkin pencetus kejayaan bisnes anda nanti, jadi saya serap semua kos dan turunkan kepada..

RM150

RM100

Tapi kerana ianya Ebook PERTAMA Saya, Saya Buka Harga Terbaik..

ANDA HANYA PERLU BAYAR

RM70 Sahaja
(JIMAT RM130)

Pastikan anda tidak terlepas untuk dapatkan Ebook ini sebelum...

31 Januari 2018, PUKUL 11.59 MALAM

Selepas tarikh ini. Harga akan dinaikkan serta merta dan tawaran BONUS tambahan akan lenyap.

Copywriting

INSTANT SALES

ecover allin 003
mbbcimbvisamaster

Masih Rasa Ragu-Ragu?

Apa kata saya tambah lagi satu kejutan. Saya bagi jaminan pulangan wang 100%.

JAMINAN PULANGAN WANG 30 HARI 100% !

Andaikata anda beli ebook ini, anda baca sampai habis kemudian anda buat step by step dan anda rasa ebook ini tidak memberikan peningkatan RESULT.

Saya rasa tidak layak untuk pegang duit anda. Anda boleh emailkan no akaun anda kepada kami untuk kami refund 100% tanpa banyak soal

Ya, anda boleh simpan semua pakej ebook ini walaupun sudah terima refund.

Tawaran ini sah dalam tempoh 30-hari selepas anda lakukan pembelian Ebook ini bermula hari ini.

Saya hanya buka tawaran harga RM70 sahaja sehingga 31 January 2018, PUKUL 11.59 MALAM sahaja. Selepas ini harga akan dinaikkan. SERIUS!!!

RM70 adalah nilai harga yang jauh lebih murah, jika mahu dibandingkan dengan perkongsian nilai Ebook Copywriting Instant Sales yang saya berikan

Malah anda dilindungi oleh 100% pemulangan-wang-semula jika tidak berpuas hati.

Copywriting

INSTANT SALES

ecover allin 003
mbbcimbvisamaster

Jumpa anda dalam Pakej EBook Ini.

NORALIZA ALWI
Coach Copywriting Bisnes Online*

P/s : RM70 adalah nilai harga yang jauh lebih murah, jika mahu dibandingkan dengan perkongsian nilai ebook Copywriting Instant Sales yang saya berikan.

P/s/s : Harga RM70 sah hingga 31 Januari 2018 sahaja hingga pukul 11.59 malam sahaja. Selepas tarikh ini tamat, harga akan dinaikkan dan 2 BONUS pembelian akan lenyap.

P/s/s/s : Anda dilindungi 100% JAMINAN PULANGAN WANG. Tanpa banyak soal, kami akan pulangkan duit anda jika selepas anda beri bukti dan apply kesemua formula dan tips dalam Ebook ini, anda gagal MENDAPAT PENINGKATAN RESULT kepada COPYWRITING anda.

Noraliza Alwi's

Copywriting

INSTANT SALES

© 2017 - CopywritingInstantSales.com - Teknik Copywriting Berstrategi Untuk Hasilkan Instant Sales
Segala Hak Cipta Terpelihara